Vrienden van La Verna

Stadsklooster La Verna wil de deelnemersbijdrage zo laag mogelijk houden. Om extra dingen voor de cursisten te kunnen doen zijn we afhankelijk van giften van mensen zoals jij.

Wat biedt Stadsklooster La Verna aan zijn vrienden?

Een vriend ontvangt twee maal per jaar de Programmafolder, de digitale Nieuwsbrieven, en één keer per jaar nodigen we de vrienden uit voor een speciale vrienden-avond. Daarnaast zoeken wij 2x per jaar een activiteit uit die we je gratis aanbieden. In de Nieuwsbrieven geven wij aan voor welke speciale bestemmingen we de bijdrage van de Vrienden van La Verna besteden. Daarin staat ook vermeld op welke activiteiten je gratis welkom bent.

Vrienden op deze site

Voor een overzicht van Vrienden van La Verna, die toestemming gegeven hebben om op deze site vermeld te worden, klik hier.

Hoe word je Vriend van La Verna?

Je kunt Vriend van La Verna worden door Stadsklooster La Verna jaarlijks met een vast bedrag van minimaal € 25,- te steunen. Vul daarvoor onderstaand machtigingsformulier in.

Ik behoud mij het recht voor om bij niet akkoord van deze afschrijving de betaling binnen dertig dagen ongedaan te (laten) maken door mijn bank.

U kunt uw vriendschap met La Verna eenvoudig opzeggen door een mailtje naar: info@stadskloosterlaverna.nl of een briefje aan: Vrienden van La Verna, Derkinderenstraat 82, 1062 BJ Amsterdam.

Een moment geduld aub.

Als je Stadsklooster La Verna een warm hart toedraagt, kun je ons centrum steunen door Vriend van La Verna te worden.

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen