Routebeschrijving

Stadsklooster La Verna ligt in Amsterdam Slotervaart, vlakbij de ringweg A10 (west), afslag S 106, hoek Postjesweg.

Openbaar vervoer

Het Stadsklooster is goed bereikbaar met het openbaar vervoer:

  • Op de hoek Postjesweg/Derkinderenstraat stopt bus 18 (van/naar het Centraal Station).
  • Op 5 minuten lopen stoppen metro 50 (Gein-Station Zuid-Isolatorweg) en 51 (Isolatorweg-Station Zuid-Centraal Station), halte Postjesweg.
  • Tram 17 stopt op 7 minuten lopen, halte Derkinderenstraat.
  • Reizen naar NS-station Lelylaan kan ook en dan in ongeveer 12 minuten lopen naar het Stadsklooster.

Fietsen stallen

Om diefstal te voorkomen kun je je fiets beter niet bij onze voordeur stallen, maar bij voorkeur op het eigen kleine parkeerterrein van de broeders, 30 meter links van de voordeur van La Verna. Daar staat de fiets uit het zicht en kun je hem eventueel aan het rek vastzetten.

Betaald parkeren

Van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 19.00 uur is er betaald parkeren in de omgeving van La Verna (€ 4,50 per uur).
La Verna heeft een klein eigen parkeerterrein, direct links naast het huis. Bezoekers van La Verna kunnen daar vrij parkeren voor zover daar ruimte is.

Op de zaterdagen kunnen er 13 auto’s worden geparkeerd bij onze buren achter de slagboom. Vraag de ‘Cardkey’ aan de gastvrouw/heer om binnen te rijden. Bij het wegrijden gaat de slagboom vanzelf omhoog.

Goedkoper parkeren tijdens betaald parkeertijden?

Binnen de betaald parkeertijden zijn er goedkopere alternatieven! Je kunt voor €2,00, – per uur je auto parkeren nabij het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis/voormalig MC Sloterdijk. Vandaar is het 7 minuten vanaf de Johan Huizingalaan met bus 18 naar halte Derkinderenstraat. Of parkeer op de zogenoemde ‘P+R-locatie’ (Parkeren + Reizen) bij station Sloterdijk en neem vandaar de metro naar het Stadsklooster. Je bent dan met 4 minuten op de Postjesweg. NB: Omdat Stadsklooster La Verna niet in het centrumgebied ligt, geldt het (nog) goedkopere P+R-tarief niet!

Hieronder vind je een overzichtje van de verschillende parkeerplaatsen met een rechtstreekse OV-verbinding naar Stadsklooster La Verna.
(Klik op het overzicht om hem te vergroten!)


Meer informatie vindt u op deze pagina van de gemeente Amsterdam.

 

 

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen