Afscheid Br. Lars Frendel

24 april 2017 | 2 reacties

“Na ruim zes jaar in de communiteit van La Verna gewoond te hebben, verhuis ik op 26 april naar Ierland. Daar begint dit jaar in Killarney een internationaal noviciaat, de opleiding van nieuwe franciscanen. Aan dit project ben ik gevraagd om mee te doen. Ik heb het heel fijn gevonden om te wonen in het levende klooster van Amsterdam Nieuw-West. De nieuwe aanzet tot ‘Stadsklooster’ moet ik nu op afstand volgen, maar ik ben er van overtuigd dat het een goede ontwikkeling is. Ik wens de broeders, de vele vrijwilligers, alle docenten en cursisten, en de bezoekers ‘Vrede en Alle Goeds’ toe!”

Reacties

 • Marjan

  woensdag 26 april 2017

  Dag lieve Lars, ik wens je veel plezier en geluk in Ierland. Zal je gezelligheid en betrokken zijn bij het wel en wee in het Amsterdamse leven (in het bijzonder rond het kwintet en rond de herdenking Februaristaking van 1941) missen. Hoop je weer te zien!
  Liefs Marjan

 • minke

  donderdag 27 april 2017

  Dag Lars.
  Wens jeen mooie, inspirerende en spirituele tijd in Ierland. Met plezier denk ik terug aan je vieringen in de Martelaren van Gorkumkerk. Het gesprek in La Verna. Amsterdam zal je niet snel vergeten. Hoop dat de koffie daar lekker is. Veel geluk in Ierland. Vrede en alle goeds. Minke.

Je kunt hier je reactie geven of een vraag stellen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen