Interviews – films

Bewust Amsterdam interviewt broeder Fer (febr. 2017)

Fer van der Reijken is Franciscaans broeder en coördinator van Stadsklooster La Verna in Amsterdam. La Verna is aangesloten bij Bewust Amsterdam. Wie is deze man met een grote interesse voor spiritualiteit en religies, en die meent dat je altijd van elkaar kunt leren?


Interview door Brenda Serrée | Branding Diva en co-creator Bewust Amsterdam

Franciscaanse spiritualiteit vandaag (juni 2016)

Filmpje (juni 2016) van enkele minuten met Fer van der Reijken over franciscaanse spiritualiteit vandaag. Het filmpje werd door het Catharijneconvent gemaakt in het kader van de tijdelijke tentoonstelling over Franciscus van Assisi met Henk van Os als speciale gastconservator.

 

Interviews in de Kloosterseries van de RKK

  • Een interview met Fer van der Reijken in ‘Kloosterserie 2016‘ van de RKK, uitgezonden op 3 juli 2016.
  • Spiritualiteit langs de snelweg‘, deel 5 – Een interview met Fer , in ‘Kloosterserie 2014’ van de RKK, uitgezonden op 25 oktober 2014.
  • Spiritualiteit langs de snelweg‘, deel 5 – Een interview met Fer , in ‘Kloosterserie 2014’ van de RKK, uitgezonden op 8 maart 2014. Met Leo Fijen en Hella van der Wijst. Fer komt aan het woord als de nieuwe coördinator van La Verna. Rob Hoogenboom deelt zijn passie voor Ajax en liturgie. En Roland Putman neemt het team mee naar ‘De Kloof’, waar hij zich elke week op maandag inzet voor dak- en thuislozen. Natuurlijk komt ook het Stadsklooster in beeld.

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen