Ton Roumen

Dr. Ton Roumen is een ervaren coach, retraiteleider en spreker die mensen in hun zoektocht naar zin en heling begeleidt. Hij publiceert boeken, artikelen en columns over spirituele thema’s. Zijn meest recente boeken verschenen bij Berne Media: Geluk binnen handbereik (2015), Geaarde spiritualiteit (2017) en Omarm jezelf (2019).

Kun je iets schrijven over je motivatie/bezieling/inspiratie (welk woord jou dan ook het beste past) in Stadsklooster La Verna inspiratiedagen te geven?

“Ik startte een aantal jaren geleden met het begeleiden van thematische retraites in verschillende kloosters in ons land, ook in La Verna. Met de retraites kom ik tegemoet aan de groeiende behoefte van mensen aan stilte, rust en bezinning ter compensatie van een leven met veel prikkels, eisen en stress. Mijn kernboodschap is een leven in liefde en balans waarin actief bezig zijn wordt afgewisseld met momenten van verstilling, ontspanning en meditatie.
Deelnemers aan de bezinningsmomenten van mij waarderen die verinnerlijking en verstilling en ervaren dit als een sleutel om in contact te komen met hun bron, hun hoop en hun blijdschap.
Ik kom al meer dan tien jaar in La Verna en verzorg er een paar keer per jaar een retraitedag. Het stadsklooster ligt in het drukke Amsterdam en je kunt het verkeer op de A10 voorbij zien razen. Wonderlijk genoeg is het stadsklooster een oase van rust met een fijne sfeer: een ideale plek voor het geven van bezinningsmomenten.”

In het Nieuwsbericht van 9 april 2019 vertelt hij over zijn nieuwe boek ‘Omarm jezelf‘.
In een eerder Nieuwsbericht schrijft Ton waarom kloosters populair zijn.

Internet:
Op de website en op het YouTube kanaal vind je:

Verder is Ton is actief op LinkedIn, Twitter (@tonroumen) en Facebook (Ton Roumen Bezinning & bezieling).

 

Meer weten? Ga naar: https://www.bezinnen.com

Activiteiten

Je ziet hier activiteiten (cursussen, lezingen, retraites enz.) die in het huidige seizoen verzorgd worden én/of in het verleden verzorgd zijn door:

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen