Petra Stephan

heeft zich gespecialiseerd tot coach in snel veranderende situaties, waarin mensen uitgedaagd worden tot keuzes die het verschil maken. Een afdelingsvraagstuk, een lastige werksituatie met collega’s of een persoonlijk dilemma. Zij helpt mensen nieuw evenwicht te vinden bij veranderingen van buitenaf of binnenuit. Zij heeft oorspronkelijk een sociologische en bedrijfskundige achtergrond, aangevuld met toegepaste sociaal psychologische studies en methodieken.
Het werk als manager opleiding & educatie en manager personeel & organisatie bij diverse organisaties is een inspiratiebron geweest om het proces in organisaties te begeleiden, waarbij ruimte ontstaat voor perspectieven.
Het fascineert haar hoe tegengestelde belangen weer naar elkaar toegroeien. Veel vrije tijd vertoef ik samen met vrienden in de natuur: nieuwsgierig ontdekken en genieten.

Activiteiten

Je ziet hier activiteiten (cursussen, lezingen, retraites enz.) die in het huidige seizoen verzorgd worden én/of in het verleden verzorgd zijn door:

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen