Marjan Bosch

is praktisch theoloog met ervaring in kerk en onderwijs. Ze was diaconaal consulent en identiteitsbegeleider en heeft sinds 2012 haar eigen praktijk. In Stem voor Stilte werkt ze met volwassenen en kinderen (www.stemvoorstilte.nl). Door workshops, wandelingen en coaching begeleidt ze volwassenen en kinderen met stemexpressie, stilte en creativiteit, op weg naar aandacht en plezier. Binnen en buiten, in een uur, een dag, een aantal bijeenkomsten, of onderweg. Bij film, museum, of op reis naar Iona.

Voor het basisonderwijs is ze Mindfulkids © trainer. Sinds de zomer van 2013 werkt ze voor de Evangelisch Lutherse Diaconie Amsterdam als diaconaal werker.

Ze schreef  voor volwassenen ‘Stap in de stilte: 49 simpele ontdekkingen’ (uitg. Meinema, 2013) en voor kinderen ‘Als een lotus: uit de modder in het licht’ (Levendig Uitgever). In 2014 verschijnt ‘Als een vlinder’.

Ze schrijft ook voor o.a. Open deur (oecumenisch maandblad), Kleur(levensbeschouwelijke vorming op basis van sociaal-emotionele thema’s) en Geloof je het zelf (levensbeschouwing voor de Pabo).

Meer weten? Ga naar: http://www.stemvoorstilte.nl

Activiteiten

Je ziet hier activiteiten (cursussen, lezingen, retraites enz.) die in het huidige seizoen verzorgd worden én/of in het verleden verzorgd zijn door:

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen