Henk Bruijn

werkte als opleider en adviseur in begeleidingsprocessen in het MBO. Hij is o.a. opgeleid in Transactionele Analyse, is Master Practitioner NLP en studeerde theologie aan de leergangen van de VU.

Achtergrond

Henk Bruijn heeft een jarenlange loopbaan gehad in het onderwijs. Naast lesgevende taken, heeft hij zich met name bezig gehouden met het begeleiden en opleiden van leerkrachten in hun rol als mentor en leerprocesbegeleider. Daarvoor is hij o.a. opgeleid in Transactionele Analyse, pedagogisch-didaktische scholing en volgde hij de opleiding Master Practitioner NLP.
Verder gaat zijn belangstelling al heel lang uit naar theologie en spiritualiteit en heeft hij de opleiding Theologie ( pastoraat en onderwijs) gedaan op de Hogeschool Holland in Amsterdam.

Begeleiden van mensen en groepen met zin- en levensvragen

Deze beide leer- en ontwikkelingswegen hebben voor hem de basis gelegd voor het begeleiden van mensen en groepen met zin- en levensvragen. Dit vanuit de visie “dat ieder mens kan worden, wie hij of zij uiteindelijk is.”
Naast het organiseren en het begeleiden van mensen tijdens diverse kloosterwandelingen en ook individueel, is hij al vele jaren verbonden als medewerker en meditatiebegeleider aan La Verna.
Bij meditatiebegeleiding gaat het hem vooral om het samen op weg gaan en ontdekken wat meditatie kan betekenen in het leven van mensen.
Verder heeft hij een grote belangstelling voor films, die diepere lagen van het mens-zijn en de maatschappij belichten en verzorgt hij daarover speciale filmprogramma’s bij La Verna.
La Verna is voor Henk Bruijn een goede plek, waar mensen elkaar in vertrouwen kunnen ontmoeten om te kunnen werken aan spirituele ontwikkeling en waar een ieder mag zijn wie hij of zij is.

Activiteiten

Je ziet hier activiteiten (cursussen, lezingen, retraites enz.) die in het huidige seizoen verzorgd worden én/of in het verleden verzorgd zijn door:

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen