Gerda Scholts

studeerde in 2010 af als psychosyntheticus en heeft een eigen praktijk in Zaandam. Ze is gecertificeerd begeleider voor mensen die te kampen hebben met emotie-eten en coacht mensen bij relatieproblemen; zowel de relatie met zichzelf als die met de ander(en). Gerda is ook gastvrouw bij La Verna.

In Zaandam heb ik een praktijk voor coaching waarin ik mensen begeleid die op zoek zijn naar een bewustere Ik-Zelf-relatie. Immers de relatie met jezelf is de belangrijkste die je hebt in dit leven, het is de basis voor al je andere relaties. Dan doel ik op zowel je dagelijkse zelf, als je meer spirituele zelf, het meerdere in jou, de bedoeling van je leven, daar waar je je met iets groters verbonden weet of juist die verbinding kwijt bent. Daarnaast geef ik jaarlijks een workshopvakantieweek in Tsjechië en begeleid ik mensen met emotie-eten.

Kun je iets schrijven over je motivatie/bezieling/inspiratie (welk woord jou dan ook het beste past) in Stadsklooster La Verna een workshop psychosynthese te geven?

Bij La Verna geef ik workshops in Psychosynthese en systemisch werk via het schrijven. Bij La Verna ligt mijn hart, de bijzondere sfeer in het klooster, bijna huiselijk en toch ook geestelijk, toegewijd, verstild. Ik draag graag bij aan het gedachtegoed van de Franciscaner broeders en ben ontroerd door de gastvrijheid en hun ruimdenkendheid, waarin ieders geloofsbeleving er mag zijn. Als grote dierenvriend en overtuigd vegetariër ben ik vanzelfsprekend ook een groot fan van Franciscus in zijn liefde en zorg voor dieren.

Websites:
Gerda Scholts
Workshopvakantieweek Tsjechië

Meer weten? Ga naar: http://www.psychosyntheticus.nl

Activiteiten

Je ziet hier activiteiten (cursussen, lezingen, retraites enz.) die in het huidige seizoen verzorgd worden én/of in het verleden verzorgd zijn door:

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen