Geert Fierens

(1954) is geen onbekende verteller in Vlaanderen en Nederland. Na 35 jaar als Godsdienstwetenschapper in het onderwijs, begon hij met zijn avondvullende programma’s zoals Petrus, de Rots, David Tegendraads en Franciscus spreekt. Hiermee wist hij steeds, met meer dan 100 voorstellingen per programma, duizenden mensen te boeien. Ook bij kleinere (gelegenheids-) voorstellingen hangen de mensen aan zijn lippen wanneer hij verhalen vertelt als De hemelse strijd van Sint Michiel, Graaf Wilhelm en boer Jan of De Bolero.
Naar aanleiding van Antwerpen Barok 2018 speelt Geert in 2018 en 2019 de vertelvoorstelling Licht! in de Sint-Pauluskerk van Antwerpen. Bij enkele schilderijen en op soms verrassende kerkplekjes onderweg, vertelt hij in zijn rol van pater Petrus Vloers (1603 – 1665) zowel zinzoekende als (kunst)historische verhalen. Maar ook ‘les petites histoires’ en humor komen aan bod. Het geheel van verhalen mondt uit in Pater Petrus’ grootste ontdekking: Licht!
Met “Hannibal, een zachte kracht” brengt Geert zijn vierde avondvullend en totaal nieuw vertelprogramma.

Activiteiten

Je ziet hier activiteiten (cursussen, lezingen, retraites enz.) die in het huidige seizoen verzorgd worden én/of in het verleden verzorgd zijn door:

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen