Elisabeth Ouborg

werkte 25 jaar in de vrouwenhulpverlening als lichaamsgericht therapeut en trainer. Na een burnout is zij de weg ingeslagen van het Opstellingen Werk. Hiervoor heeft zij bij Phoenix in Utrecht de opleidingen Systemisch Werk en Het Helende Verhaal gedaan. Al ruim vijf jaar begeleidt ze nu spiritueel geïnspireerde (familie-)opstellingen.

En dankzij deelname aan diverse meditatiecursussen, een Compassie Training en doorgaande deelname aan een oefengroep Verbindend Communiceren komen allerlei draden uit haar leven bij elkaar in de Compassie jaarcursus.

“Mijn levensmotto is: Waar gaat mijn ziel van zingen? Op zoek naar hoe ik vruchtbaar kon leren omgaan met de bagage uit mijn jeugd, heb ik vele inspirerende leraren op mijn pad van bewustzijnsontwikkeling gevonden. Het is heerlijk dat er nieuwe ontdekkingen zijn gedaan op hoe onze hersenen reageren op stress, en hoe daar gebruik van te maken bij het aanleren en beoefenen van compassie middels (geleide) meditaties en het doen van oefeningen. Hierdoor ben ik in staat steeds meer van het leven te genieten, echt van mijzelf en andere mensen te houden en te leven met onvoorwaardelijke liefde als kompas. Voor mij staat compassie voor ‘liefde in actie’.

Omdat ik het fijn vind dat wat ik zelf geleerd heb, door te geven aan anderen, zijn er ook voor het komend jaar weer een Compassie Cursus en diverse Opstellingsdagen in het programma van La Verna opgenomen. In de uitwisseling met de deelnemers zullen ongetwijfeld weer nieuwe vragen opduiken die ik graag verder uitzoek. Zo blijf ik voortdurend in beweging en zingt mijn ziel haar lied!”

In een van de Nieuwsberichten schrijft Elisabeth n.a.v. de laatste dagen van het jaar over het Innerlijk Lichtfeest.

Activiteiten

Je ziet hier activiteiten (cursussen, lezingen, retraites enz.) die in het huidige seizoen verzorgd worden én/of in het verleden verzorgd zijn door:

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen