Cocky Rotteveel

is onderwijskundige en schrijfcoach en werkte in het volwassenenonderwijs als docente en cursistbegeleidster. Creatief dagboekschrijven ziet ze als een krachtige manier om communicatie met de eigen bronnen vorm te geven.

Zij heeft diverse aanvullende opleidingen gevolgd: professionele communicatie, psychosynthese, imaginatie en creatief schrijven.

E-mail: cockyrotteveel@gmail.com.

Cursusaanbod dagboekschrijven

De Basiscursus creatief dagboekschrijven kent 2 varianten: ‘Schrijf je vrij’ en ‘Schrijvend pelgrimeren’.

Daarnaast biedt zij een verdiepende vervolgcursus aan, bestaande uit 12 dagdelen over een jaar verdeeld met als inspiratie ‘The Artist’s Way’ van Julia Cameron.

In de cursussen zijn we o.a. bezig met de vraag ‘Wie ben IK’ , vooral in verband met schrijven en de eigen creativiteit. Contact maken met het bewuste en onbewuste in jezelf, je bron, het grote reservoir van intuïtie en inspiratie.
Om het onbewuste te bereiken hebben we veiligheid, acceptatie en ruimte nodig en ook structuur en handvatten om in woord en beeld tot een vorm te komen. Het uitspreken van jezelf en het luisteren naar anderen, aandachtig en zonder commentaar, geeft je extra inspiratie om creatief te schrijven.

Lees meer over Cocky in een interview ‘Mijn LV-verhaal‘, in Nieuwsbericht van 2 september 2019.

Activiteiten

Je ziet hier activiteiten (cursussen, lezingen, retraites enz.) die in het huidige seizoen verzorgd worden én/of in het verleden verzorgd zijn door:

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen