Anne Possel

is dichteres en schrijfster en begeleidt in haar eigen praktijk ‘Zorg voor de Ziel’ mensen op hun levenspad vanuit spiritualiteit en Jungiaanse psychologie.

Cursussen: ‘Omgaan met dromen’ en ‘Centering prayer’

In de afgelopen jaren heeft Anne Possel diverse keren cursussen aangeboden over het omgaan met dromen, onder de titel ‘Dromen, ontmoeting met je Ziel’.
Sinds 2012 geeft ze ook regelmatig cursussen over ‘Centering prayer’, een vrij nieuwe christelijke meditatieve gebedsvorm, die op een oude traditie is gestoeld.

‘De Gebrokenen’ een mythische vertelling over de levensreis van drie kinderen

Dit is de titel van een boek van Anne Possel dat  in 2013 is uitgegeven. Het idee om dit boek te schrijven kwam voort uit haar werk in haar praktijk Zorg voor de Ziel. Daar begeleidt zij mensen op hun levensweg en verbindt zij haar liefde voor de mystiek met de Jungiaanse psychologie. Toen drie kinderen in haar omgeving doodgeboren werden of maar kort mochten leven, was dat de aanleiding voor haar om een gedurfde en indrukwekkende vertelling te schrijven over de reis van hun ziel naar deze wereld.
Het boek is prachtig ontworpen en geïllustreerd door Albert Hennipman, met een coverbeeld van kunstenares Juke Hudig. Het is uitgegeven door Uitgeverij Nachtwind (www.nachtwind.nl) en voor 21,50 euro te bestellen.

Meer weten? Ga naar: http://www.praktijkvoorlevenswerk.nl

Activiteiten

Je ziet hier activiteiten (cursussen, lezingen, retraites enz.) die in het huidige seizoen verzorgd worden én/of in het verleden verzorgd zijn door:

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen