Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Wondermooi, zoals U mij gemaakt hebt. (Uitgesteld naar later te bepalen datum)

De traditionele man- en vrouwrollen zijn onderwerp van maatschappelijke discussie. Ook is er meer aandacht voor mensen die lijden ervaren over een discrepantie tussen hun biologische sekse en de genderrol van hun keuze, in het meest extreme geval, iemand die geboren is ‘in het verkeerde lichaam.’ Het geloofsleven kan hier nog een extra bron van zorg, of steun, betekenen. Carl Buijs en Mark Spiering maakten, samen met vele anderen, het boek “Wondermooi, zoals U mij gemaakt hebt”.

Het boek wil een handreiking zijn voor gelovige transgenders en werkers in de kerk. In dit boek worden gelovige transgenders en werkers in de kerk meegenomen op een ontdekkingstocht. Laat je verrassen door de ruimte die God transgenders biedt! In het boek komen gelovige transgenders zelf regelmatig aan het woord en delen ze hun ervaringen. De toelichting op termen en begrippen, de Bijbelstudies en het materiaal voor kringwerk maken dit boek extra praktisch.

Carl Buijs en Mark Spiering spreken over de inhoud van het boek en gaan met de aanwezigen in gesprek.

Donderdag 22 oktober 2020 | Tijd: 20.00 uur - 22.00 uur | Prijs: € 10,00

Verzorgd door: Carl Buijs, Mark Spiering

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen