Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Wegwijs in de nieuwe privacywet (AVG) [Gaat niet door]

Privacy is een grondrecht voor iedereen. Maar in een gedigitaliseerde samenleving is dat niet meer zo vanzelfsprekend. Overal laat je sporen na, en dat gaat soms fout: identiteitsdiefstal, medische gegevens op straat… een verloren USB-stick… Daarom komt er een nieuwe privacywet: de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) . Die geven meer rechten aan burgers en meer plichten aan organisaties. Als je als organisatie niet voldoet aan de wet, riskeer je enorme boetes. En je moet heel wat regelen. Wil je als burger weten waar je recht op hebt? Of wat je als levensbeschouwelijk organisatie moet regelen? Op dinsdagavond 22 mei gaan we in op al deze zaken.
Communicatieadviseur Eric van den Berg, landelijk bekend op het kerkelijk erf, vertelt wat de AVG inhoudt, wat je moet doen als organisatie en hoe je als burger je privacy beter online kunt beschermen.

Datum: dinsdag 22 mei 2018 | Tijd: 19.30 uur - 21.30 uur | Prijs: 25,-

Verzorgd door: Eric van den Berg

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen