Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Voorstelling – Drie Schone Jurken en een Schuldgevoel

Drie Schone Jurken en een Schuldgevoel’ is een beproefde, prachtige podiumvoorstelling die laat zien hoe personeel, cliënt en familie elkaar in de zorg tegenkomen. Verhalen die raken in het hart. De voorstelling geeft meteen de start voor een ander gesprek tussen alle betrokkenen.

De verzorgende wil afstemmen op de bewoner, terwijl de dochter of partner op zoek is naar de juiste afstand en betrokkenheid. Al deze verhalen komen bij elkaar: dat van de vrijwilliger, de kleindochter, de mantelzorger en natuurlijk dat van de bewoner zelf. Te midden van alle protocollen, richtlijnen en cijfers moet de menselijke maat worden gevonden. In de zorg staan we voor een uitdaging van jewelste.

We laten zien hoe het goed kan gaan tussen mensen, maar ook hoe zwaar en moeilijk het kan zijn. Een voorstelling gebaseerd op tientallen nabesprekingen van eerdere producties. Door en door herkenbaar theater!

Datum: vrijdag 12 oktober 2018 | Tijd: 20.00 uur - 22.00 uur | Prijs: 20,00

Verzorgd door: Veronieke Schrickx, Josette Vos

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen