Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Stiltekring in de Vredesweek

Van 19 tot en met 27 september vieren talloze mensen in heel Nederland de Vredesweek. Het diverse Nieuw-West kan daarbij niet achterblijven, alleen al vanwege het motto van dit jaar: vrede verbindt verschil. Het streven naar vrede is van groot belang, in deze tijd van schietpartijen, coronamaatregelen en bevolkingsgroepen die stug langs elkaar heen leven.

Op donderdag 24 september vindt er een stiltekring plaats op het Osdorpplein. Daarbij wordt een menselijke cirkel gevormd, en het winkelende publiek uitgenodigd om een tijdje in de cirkel te komen staan… in stilte… om de wereld een warm hart toe te dragen, te mediteren, te bidden om vrede. In het midden van de cirkel staat een lantaarn met brandende kaars. We beginnen om 19.30 uur en eindigen om 20.15 uur.

Uiteraard is de afstandsregel van het RIVM van belang. De 1,5 meter afstand geeft zelfs nog een extra dimensie aan het symbool. Vrijheid betekent immers niet alleen een krachtige verbondenheid, maar ook dat je elkaar bewegingsruimte geeft.

Kom naar het Osdorpplein en doe mee. Stil staan bij en om vrede! Al is het maar 5 minuten.

Laat even weten of je komt. Bel 020 3467530 of mail naar info@stadskloosterlaverna.nl

donderdag 24 september 2020 | Tijd: 19.30 uur - 20.15 uur | Prijs:

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen