Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Sacrale dans – Water en aarde (5x)

We gaan dansen rond de vier elementen, overeenkomend met de vier seizoenen. Dit najaar rond water (herfst) en aarde (winter), en hun werkzaamheid in de natuur. Water is noodzakelijk voor groei en bloei van alle leven, maar ook voor het helpen vergaan van de organismen. De aarde draagt en voedt ons, en houdt ons zo in leven. Na de zomeroogst keert de groeikracht terug naar de aarde voor haar winterse rust.
Al dansend ervaren wij de vele kwaliteiten van leven gevend water – de mens bestaat voor 75% uit water! – en van een leven gedragen en gevoed door de aarde. Deze ervaringen kunnen je steunen om te groeien in inzicht, bewustzijn en spiritualiteit. Sacraal dansen, samen met anderen in een groep, op eenvoudige danspassen, is een weldadige ervaring voor lichaam én geest.

Data: dinsdag 29 oktober, 12, 26 november, 10 en 17 december 2019 | Tijd: 20.00 uur - 21.45 uur | Prijs: € 70,- - ER IS EEN WACHTLIJST

Verzorgd door: Liduina Beckers

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen