Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Sacrale dans – Lucht en vuur (7x)

We gaan dansen rond de vier elementen, overeenkomend met de vier seizoenen. Dit voorjaar rond lucht (voorjaar) en vuur (zomer), en hun werkzaamheid in de natuur. Lucht, alhoewel onzichtbaar, is noodzakelijk voor een levend organisme. Bedenk, een mens kan enkele dagen of weken zonder eten, enkele dagen zonder water, maar niet meer dan een aantal minuten zonder lucht. Vuur is ook nodig om ons in leven te houden. Denk aan de warmte en het licht van de zon. Zonder zonnekracht is ook geen leven mogelijk.
Al dansend ervaren wij de vele kwaliteiten van lucht (inspiratie, het geestelijk leven) en vuur (vernieuwing, transformatie). Deze ervaringen kunnen je steunen om te groeien in inzicht, bewustzijn en spiritualiteit.
Sacraal dansen, samen met anderen in een groep, op eenvoudige danspassen, is een weldadige ervaring voor lichaam én geest.

Data: dinsdag 10, 24 maart, 7, 21 april, 12, 26 mei en 9 juni 2020 | Tijd: 20.00 uur - 21.45 uur | Prijs: € 95,00

Verzorgd door: Liduina Beckers

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen