Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Op weg naar Franciscus

Wat overkomt je als je huis en haard verlaat en maandenlang met een rugzak door Europa trekt? Kun je nog wel ‘aarden’ als je terug bent? Verandert zon ervaring je leven? Loes en Kees Kouwenhoven maakten een pelgrimstocht van Delft naar Assisi (en terug).
Loes heeft de schoonheid van het landschap en de intimiteit van stadsgezichten verbeeld in aquarellen. Deze avond zijn ze te bekijken en eventueel aan te schaffen. Kees zal m.b.v. foto”s en gedichten stilstaan bij zijn praktische pelgrimservaringen en bij de ‘ontmoetingen met Franciscus’. Loes en Kees vertellen het inspirerende verhaal van hun pelgrimstocht naar Franciscus en de positieve invloed daarvan op hun leven.
In hun boek ‘Doelgericht zwerven’ verbeeldt Loes de tocht met twintig aquarellen. Kees verwoordt zijn ervaringen in vijfentwintig korte verhalen. Meer over dit boek vindt u op www.doelgerichtzwerven.nl.

Datum: Woensdag 25 september 2019 | Tijd: 20.00 uur - 22.00 uur | Prijs: € 10,-

Verzorgd door: Kees Kouwenhoven, Loes Kouwenhoven

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen