Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Op pad met compassie (6x)

‘Alleen ga je snel, samen kom je verder!’

Wil je bijdragen aan een compassievollere samenleving en omgang met de aarde? En verlang je ernaar te leven vanuit ontspanning, vrede en levensblijheid in verbinding met jezelf en anderen? Op het Pad van Compassie maken we gebruik van meditatie, liefdevol zelfonderzoek, en je verbondenheid kunnen ervaren met andere deelnemers. Dit alles zal je hart verzachten en meer rust scheppen in je denken en voelen. Begrip en aanvaarding van wat compassie in de weg kan staan, dragen bij aan een mildere kijk op jezelf en je omgeving.
In deze basiscursus zet je de eerste stappen op dit pad. Dit kan uitgroeien tot een diep gevoeld commitment aan jezelf en een leven vanuit LIEFDE. Wat van je wordt gevraagd is ongeveer 4 uur per week: dagelijks mediteren, bestuderen van lesmateriaal, uitwerken van reflectie-oefeningen en deelnemen aan luistergroepjes. De resultaten zullen je verrassen!

Data: donderdag 10, 24 okt. 7, 21 nov. en 5, 19 dec. 2019. | Tijd: 13.30 uur - 17.00 uur | Prijs: € 120,-

Verzorgd door: Elisabeth Ouborg, Vera Hols

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen