Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Op het pad van compassie (12 + 1x) [VOL!!!]

Verlang je naar meer verbinding, rust en harmonie in je leven? Op het pad van zelfcompassie helpen liefdevol onderzoek, meditatie en uitwisseling ons hart te verzachten en meer rust en vrede te scheppen in ons denken en voelen. Onderzoek heeft aangetoond dat compassie een aangeboren kwaliteit is die je op deze wijze kunt vergroten. Toenemend begrip en aanvaarding van je reacties dragen bij aan een mildere kijk op jezelf van waaruit een empathische omgang met je omgeving vanzelf volgt.
Het is een intensief pad dat een oprecht commitment, zelfcompassie en doorzettingsvermogen van je vraagt: dagelijkse mediteren, thuis bestuderen van uitgereikt materiaal en het uitwerken van zelfreflectie-oefeningen. Het resultaat zal je echt verrassen!

Data: donderdag 11, 25 oktober, 8, 22 november, 6, 20 december 2018 en 17, 31 januari, 14, 28 februari, 14, 28 maart 2019. Terugkombijeenkomst: 6 juni | Tijd: 14.00 uur - 17.00 uur | Prijs: 225,00 incl. 6 CD's

Verzorgd door: Elisabeth Ouborg, Vera Hols

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen