Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Onze gezamenlijke zorg om en voor Moeder aarde (3x)

De klimaatveranderingen gaan ieder van ons aan. Maar hoe uiteenlopend reageren we erop! Van mensen die zeggen: ‘Komt vanzelf goed. De natuur corrigeert zichzelf wel,’ tot aan mensen die er van wakker liggen of geen kinderen durven krijgen. Hoe sta jij hierin?
Tijdens drie middagen willen we een open ruimte bieden om met elkaar gevoelens, vragen en thema’s uit te wisselen, want praten alleen al helpt. En vervolgens samen groeien in bewustwording, eventuele verlamming doorbreken en ontdekken wat ieder er in de eigen situatie aan kan doen.
We werken met: informatie, filmpjes, geleide meditaties, creatieve werkvormen en handreikingen om zelf aan de slag te kunnen gaan. Want, om met Loesje te spreken, ‘Als wij veranderen hoeft het klimaat het niet te doen’.

Data: vrijdag 3, 17 en 24 april 2020 | Tijd: 14.00 uur - 16.00 uur | Prijs: € 40,00

Verzorgd door: Elisabeth Ouborg, Fer van der Reijken ofm

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen