Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Oecumenische vredesdienst in de Pauluskerk

Van 19 tot en met 27 september vieren talloze mensen in heel Nederland de Vredesweek. Het diverse Nieuw-West kan daarbij niet achterblijven, alleen al vanwege het motto van dit jaar: vrede verbindt verschil. Het streven naar vrede is van groot belang, in deze tijd van schietpartijen, coronamaatregelen en bevolkingsgroepen die stug langs elkaar heen leven.

Op zondag 20 september vindt er een vredesdienst plaats van de vijf samenwerkende kerken van Nieuw-West. Dat zijn de katholieke parochie De Vier Evangelisten, stadsklooster La Verna, de Regenbooggemeente, Hart van Osdorp, en wijkgemeente Osdorp-Sloten. Om 10:00 vindt de viering in de Pauluskerk plaats. Br. Fer van der Reijken doet er ook aan mee. Deze viering is voor 120 mensen toegankelijk, maar wordt ook gefilmd en later via de sociale media uitgezonden.

Aanmelden voor de viering kan via La Verna. Even bellen (020 3467530) of mailen (info@stadskloosterlaverna.nl) is voldoende.

Adres Pauluskerk: Pieter Calandlaan 194, 1069 LA Amsterdam Osdorp.

De collecte is bestemd voor de voedseluitreiking van de Pauluskerk.

 

 

zondag 20 september 2020 | Tijd: 10.00 uur - 11.00 uur | Prijs: collecte voor voedseluitreiking

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen