Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Loopyoga in het Rembrandtpark

Samen buiten zijn, je verwonderen over de natuur in het Rembrandtpark en je contact met de natuur in jezelf versterken d.m.v. loopyoga. Hoe heerlijk is dat! In de frisse lucht word je je bewuster van het ademen. Je zintuigen en lichaam verbinden zich met het groen van het park, waar je rustiger van wordt. Het wordt een stille tocht met lopen in verschillende loopritmes. Afgewisseld met het doen van elementen van staande yogahoudingen. Het decor van het park speelt mee: de bomen, de geluiden, de wind, de fietsende mensen, de honden en hun baasjes, de zon etc. Ervaring met yoga is niet nodig, wel goed ter been zijn.

Trek gemakkelijke kleding aan en wandelschoenen.

Datum: Zaterdag 20 juni

We verzamelen tussen 10.30 – 10.45 uur op de parkeerplaats van La Verna. Daar kun je je fiets of auto parkeren. En er staat fris water voor je klaar. Om 10.45 uur wandelen we naar het Rembrandtpark voor de loopyoga. Om 12.15 uur zijn we terug bij La Verna.

Kosten 10 euro, zelf over te maken naar de rekening van La Verna. IBAN NL 49 INGB 0004 3214 58 t.n.v. St. La Verna.

Maximaal 10 deelnemers.

We respecteren de anderhalve meter afstand i.v.m. Corona.

Docent: Vera Boon

Aanmelden: bel 020 3467530 of mail naar info@stadskloosterlaverna.nl

| Tijd: - | Prijs:

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen