Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Loopyoga in het Rembrandtpark

Samen buiten zijn, je verwonderen over de natuur in het Rembrandtpark en je contact met de natuur in jezelf versterken d.m.v. loopyoga. Hoe heerlijk is dat! In de frisse lucht word je je bewuster van het ademen. Je zintuigen en lichaam verbinden zich met het groen van het park, waar je rustiger van wordt. Het wordt een stille tocht met lopen in verschillende loopritmes. Afgewisseld met het doen van elementen van staande yogahoudingen. Het decor van het park speelt mee: de bomen, de geluiden, de wind, de fietsende mensen, de honden en hun baasjes, de zon etc. Ervaring met yoga is niet nodig, wel goed ter been zijn.
Trek gemakkelijke kleding aan en wandelschoenen. We beginnen in La Verna met koffie, thee en kennismaken, en eindigen daar ook met een korte afronding.

Datum: zaterdag 16 mei 2020 | Tijd: 10.30 uur - 12.30 uur | Prijs: € 10,00
GEANNULEERD

Verzorgd door: Vera Boon

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen