Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Langs de weg van het hart – Webinar (maximaal 25 deelnemers)

Op 25 maart geeft Lenie van Schie een webinar (lezing via de computer) met als titel: Langs de weg van het hart.

Het Hart staat centraal in veel spirituele tradities. We hebben het dan niet alleen over het emotionele hart, het hart dat voelt en ervaart. Dit ‘Grote Hart’ omvat ook capaciteiten als compassie, inlevingsvermogen en innerlijk weten. Innerlijk weten leidt tot wijsheid, tot een directe ervaring van onze Essentie. Zo gaan we onszelf kennen in ons wezen, in wie en wat we werkelijk zijn.

Dat Hart is niet zomaar beschikbaar. Dat heeft onder meer te maken met de cultuur waarin wij opgroeiden, waar de nadruk ligt op de ontwikkeling van de ratio en lange tijd niet goed raad wist met gevoelens. Specifieke richtingen in de psychologie en verschillende spirituele tradities bieden ons echter kennis en tools die ons helpen om opnieuw toegang te krijgen tot dat Hart.

In dit webinar wil Lenie de deelnemers meenemen op een weg die een bijdrage levert aan de bevrijding van dat hart. Ze biedt in dit webinar mogelijkheid tot zelf ervaren en ze reikt tools aan die je zelf kunt toepassen in je dagelijks leven.

Lenie werkt als lichaamsgericht werkend gz-psycholoog en coach vanuit een spirituele achtergrond. Ze is gefascineerd door de mogelijkheden tot psychische en spirituele groei. Ze verdiept zich al vele jaren in de geschiedenis en achtergrond van verschillende spirituele tradities. Ze is senior student in de Diamantbenadering waar ze ook de opleiding tot leraar volgde.

“Deze tijd vraagt om een nieuw bewustzijn en de tools daartoe zijn onder ons”. Volgende week komt haar nieuwste boek uit met als titel: ‘Langs de weg van het hart’. Op haar website vind je een korte beschrijving van de inhoud. Klik op de link:

https://www.soekja.nl/publicaties/langs-de-weg-van-het-hart

Na de aanmelding ontvang je op 24 maart van ons de gegevens die je nodig hebt om via de computer het webinar te kunnen volgen.

 

MAXIMAAL 25 DEELNEMERS!

 

donderdag 25 maart 2021 | Tijd: 15.00 uur - 16.30 uur | Prijs: Gratis

Verzorgd door: Lenie van Schie

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen