Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Inspiratiedag – Wat Jezus oorspronkelijk bedoelde…

Terwijl veel kerken leeglopen, trekt The Passion, het jaarlijkse evenement over Jezus’ sterven en verrijzen, miljoenen kijkers en bezoekers. Ook worden tal van kooruitvoeringen rondom Kerst en Pasen goed bezocht. Jezus overstijgt de vormen waarin de kerken zijn leven doorgeven, vormen die velen niet langer inspireren. Jezus zelf was kritisch naar religieuze instituties en tegen een dogmatisch geloof; het ging Hem primair om de diepe ervaring van het Goddelijke in jezelf en anderen.
Wie is deze man? Hij predikte in het Aramees en in deze taal kunnen zijn woorden een leidraad voor ons zijn. We gaan deze dag enkele van zijn uitspraken overwegen. En onderzoeken wat ze voor ons dagelijks leven kunnen betekenen.
We werken met eenvoudig lichaamswerk, met meditatie en visualisatie en tussendoor delen we onze ervaringen aan de ronde tafel.

Datum: vrijdag 4 oktober 2019 | Tijd: 10.00 uur - 16.00 uur | Prijs: € 40,-
GEANNULEERD

Verzorgd door: Lenie van Schie

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen