Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Inspiratiedag – Omarm jezelf (nog 1 plek vrij!)

Deze inspiratiedag is een oefening in de kunst om jezelf lief te hebben, inzicht te krijgen in wat er in de weg zit, dit los te laten en de weg vrij te maken jezelf te kunnen omarmen.

Omarm jezelf als je angstig, onveilig of eenzaam bent. Dat is een simpele boodschap. De toepassing ervan vraagt om oefening. Vaak wordt er geaarzeld bij het idee om meer liefde voor jezelf op te brengen. Dat zou egoïstisch zijn. Velen zijn opgegroeid vanuit het besef er vooral voor de ander te zijn en niet met mildheid naar onszelf te mogen kijken. Maar waarom zouden we onszelf niet liefhebben? Zelfliefde is beslist geen egoïsme, maar houdt de goede zorg in voor jezelf en is ook weer een basis om liefde met anderen te delen. Meister Eckhardt zei het ooit al: ‘Als jij jezelf liefhebt, heb je iedereen lief.’
Die weg vraagt wel om oefening, om met andere ogen naar jezelf en het leven te kijken. Dan wordt zelfliefde een helend voertuig in je leven.
Reflectie, meditatie, beweging, gesprek en verstilling zijn voertuigen die jou deze inspiratiedag helpen jezelf te leren omarmen.

Neem zelf je lunch mee.

Vrijdag 20 november 2020 | Tijd: 10.00 uur - 16.00 uur | Prijs: € 45,00

Verzorgd door: Ton Roumen

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen