Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Inspiratiedag – Emoties, bron(nen) van vitaliteit

Onze westerse wereld is gebouwd op rationaliteit. Wetenschap, techniek en cognitieve ontwikkeling krijgen veel meer aandacht dan emoties. Toch spelen die emoties een grote rol. Waarom denk je anders dat we op de fiets door rood rijden, applaudisseren na een muziekuitvoering of sporters toejuichen? Behalve rationeel zijn we ook emotioneel.
Misschien vinden we emoties gevaarlijk of bedreigend. Je kunt echter ook ontdekken dat emoties krachtbronnen zijn die jou vitaliteit schenken.
Tijdens deze inspiratiedag verkennen we onze emoties, geven we ze ruimte en leren er mee om te gaan. Als we er goed mee leren omgaan, hoeven we niet meer bang te zijn dat ze ons overspoelen, maar kunnen we optimaal van deze krachtbronnen profiteren.
Naast een paar korte inleidingen op het thema bestaat deze dag uit: meditaties, reflectie-opdrachten en uitwisseling via korte gesprekjes.

Datum: vrijdag 15 mei 2020 | Tijd: 10.00 uur - 16.00 uur | Prijs: € 45,00

Verzorgd door: Ton Roumen

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen