Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Inspiratiedag – Een rustige geest, een mild hart

Je kent het vast wel: je geest en je hart zijn onrustig. Er zijn tienduizenden gedachten per dag en je piekert over de zorgen die je bezig houden, waardoor je hart onrustig blijft. Kennelijk zijn er genoeg krachten die je van je innerlijke rust en vrijheid beroven. Wat kun je doen?

Over de hele wereld bestaan er spirituele tradities die meditatieve methodieken hebben ontwikkeld met een rustige geest en een mild hart als doel. Tijdens deze inspiratiedag is er dan ook veel tijd voor meditatie en verstilling. Zo krijgt je geest en je hart ruimte te ontspannen en je hart bovendien de gelegenheid open en mild te worden.

Naast een paar korte inleidingen op het thema en de deelthema’s bestaat deze verstillende dag uit: meditaties, reflectieopdrachten en uitwisseling via korte gesprekjes.

Datum: vrijdag 14 februari 2020 | Tijd: 10.00 uur - 16.00 uur | Prijs: € 45,00

Verzorgd door: Ton Roumen

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen