Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Inspiratiedag: De reis naar je hart

Van iemand die gepassioneerd leeft, zijn of haar genegenheid laat stromen en vergevingsgezind is, zeggen we dat hij of zij een groot hart heeft. Deze inspiratiedag is bedoeld om de kwaliteiten van het hart verder te ontwikkelen. Je verkent je levensgevoel en je hartenwens en gaat na of deze voldoende ruimte krijgen. Je onderzoekt ook de hindernissen die er zijn: waar ben je mee in strijd? Wat lukt niet? Als je erachter komt wat er in de weg zit, kun je je daarvan bewust worden, dit loslaten en andere keuzes maken, vanuit je hart.

Deze dag is een mooie gelegenheid meer ruimte te maken voor je hart en de kwaliteiten die erbij horen zoals genegenheid en harmonie. Naast een paar korte inleidingen zijn er meditaties, reflectie-opdrachten en uitwisseling via korte gesprekjes.

Datum: vrijdag 17 mei 2019 | Tijd: 10.00 uur - 16.00 uur | Prijs: € 45,00

Verzorgd door: Ton Roumen

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen