Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Inspiratiedag: De helende kracht van stilte

Vaak zijn we té actief en is de balans tussen in- en ontspanning zoek. Hoe kan het rustiger worden in je leven? Dat kan door momenten van stilte in te lassen. Stilte is weldadig, helend zelfs. Ze is een krachtige bron die stress reduceert en je leven vitaliteit schenkt.
Tijdens deze retraitedag onderzoek je de waarde van stilte. Door deze retraitedag in de verstillende omgeving van het stadsklooster te laten plaatsvinden kan het thema beter tot zijn recht komen en worden we geholpen nog beter in contact te komen met stilte.
Naast een paar korte inleidingen op het thema bestaat deze retraite uit: meditaties, reflectie-opdrachten en stilte. We proeven stilte en staan stil bij de vraag wat stilte met je doet en hoe je de kracht ervan op een simpele manier nog meer in je leven kunt integreren en benutten.

Datum: vrijdag 16 februari | Tijd: 10.00 uur - 16.00 uur | Prijs: € € 40,00

Verzorgd door: Ton Roumen

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen