Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Franciscusfeest met Franciscaans Amsterdam e.o.

Elk jaar rond de sterfdag van Franciscus vieren we als Franciscaans Amsterdam e.o. het Franciscusfeest. We sluiten aan bij het jaarthema van de Franciscaanse Beweging in Nederland: het Zonnelied van Franciscus. De eerste woorden daarvan zijn in het Italiaans ‘Laudato si‘. Dat is ook de titel van de encycliek over de aarde en de armen van Paus Franciscus uit 2015.
Gerard Moorman, missiesecretaris en sinds 2010 ‘groene secretaris’ (duurzaamheid) van de Konferentie Nederlandse Religieuzen zal een aansprekend verhaal houden over de dóórwerking van deze pauselijke brief in Nederland en daarbuiten. Hierna volgen workshops en een viering, met tussendoor en daarna volop ruimte voor ontmoeting.
Het definitieve programma volgt later. Voor meer informatie en aanmelding: franciscaansamsterdam@kpnmail.nl of Anneke Lagerweij 020-6863325.
Iedereen die zich geïnspireerd voelt door Franciscus en Clara is, graag na aanmelding, van harte welkom om dit feest mee te vieren.

Datum: zondag 7 oktober 2018 | Tijd: 14.00 uur - 17.00 uur | Prijs: € Vrijwillige bijdrage

Aanmeldformulier

Je ontvangt deze 6x per jaar

Een moment geduld aub.

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen