Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Fiorettiverhalen op muziek

Frans Moussault, musicus, en Rob Hoogenboom, franciscaan, vertellen verhalen uit ‘De Fioretti’ over de richting in je leven, over verbondenheid met de schepping en over omgaan met leed. Met zijn basklarinet geeft Frans Moussault kleur aan de verhalen. Hij neemt je mee naar de diepere lagen van deze vertellingen. Zijn klanken raken en vervullen de ziel.

Frans Moussault speelde met het BBC Symphonie Orkest, het Koninklijk Concertgebouw Orkest, Chris Hinze en in juni speelt hij in Tokio met het Japans Filharmonisch Orkest het aan hem opgedragen basklarinet concert van Somei Satoh (wereldpremière).

Rob Hoogenboom was eerder studentenpastor, coördinator van La Verna en minister provinciaal van de Franciscanen in Nederland.

De Fioretti zijn bloemrijke verhalen over Franciscus van Assisi.  Een eeuw na de dood van Franciscus zijn ze door een anoniem gebleven broeder opgetekend.

Kom luisteren en genieten in de kapel die corona-proof ingericht is. Maximaal 20 mensen.

Dinsdag 6 oktober | Tijd: 20.00 uur - 21.00 uur | Prijs: 10,00 euro

Verzorgd door: Frans Moussault, Rob Hoogenboom ofm

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen