Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Enneagramdag – ‘Typisch’ communiceren (afgelast i.v.m. Corona!)

In het enneagram gaan we uit van negen verschillende typen met elk een eigen communicatiestijl. Je communiceert vanuit je persoonlijke referentiekader. De manier waarop jij luistert, wat jij oppikt en wat jij uitzendt kan per type erg verschillen. Het is een reden waarom we elkaar vaak niet goed begrijpen.
Deze dag gaat over de communicatie en interactiepatronen tussen de typen. Door naar elkaar te luisteren en open te staan voor de ‘typische’ eigenschappen van eenieder, kunnen we leren begrijpen hoe anders de ander communiceert. Het kan helpen om ons beter te gaan afstemmen en te doorzien wat er werkelijk plaatsvindt in de communicatie.
Deze dag is bedoeld voor mensen die de basiscursus hebben gevolgd of op een andere manier het enneagram kennen én hun type weten.

Zaterdag 14 november 2020 | Tijd: 10.00 uur - 16.30 uur | Prijs: € 40,00
GEANNULEERD

Verzorgd door: Josien van Iersel

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen