Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Enneagram en subtypen

‘Een nieuwe ontdekkingstocht binnen het enneagram’

Het enneagram helpt ons onze persoonlijkheid beter te leren kennen door ons bewustzijn te vergroten met meer gewaar zijn. We krijgen meer begrip voor onszelf en ook voor anderen aan de hand van negen typen en de daarbij horende patronen.
Elk enneagramtype kent nog een indeling, nl. van de drie subtypen, gebaseerd op de drie basisinstincten: zelfbehoudend, seksueel of sociaal.
Onze automatische voorkeur voor één van deze instincten zien we direct terug in ons gedrag. We worden dan aangestuurd door onze drang om te overleven bij gevaar. De opgebouwde spanning vindt zijn uitweg via een van deze subtypen. Een zelfbehoudende, seksuele of sociale persoonlijkheid kleurt het eigen type anders in en gedraagt zich anders. Boeiend om vanuit deze structuur te kijken en jezelf en je medemens nog beter te gaan begrijpen.
Een nieuwe ontdekkingstocht binnen het enneagram voor mensen die al ervaring hebben met het enneagram en hun type kennen.

Datum: zaterdag 23 maart 2019 | Tijd: 10.00 uur - 16.30 uur | Prijs: € 45,00

Verzorgd door: Josien van Iersel

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen