Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Een nieuw opstellingenaanbod

Hoe gaat het met jou? Hoe ervaar jij dit deel van de wonderbaarlijke Transformatie-reis die we nu met de hele wereld aan het maken zijn?

Wat mij betreft werkt Corona als een spiegel en vergrootglas. De uitdagingen die het leven mij brengt zijn een stuk intensiever geworden. Corona vraagt me nog bewuster te kiezen voor compassie en liefde te leven. Herken je dit? Regelmatig kleine opstellingen doen helpt mij naar binnen te kijken en te voelen wat zich daar ‘echt’ afspeelt, waar het voor mij echt om draait.

Wat zou ik graag met jou en vele anderen willen samenkomen en ervaringen uitwisselen! En wat zou ik juist nu de helende krachten van de opstellingsbijeenkomsten willen faciliteren om ieder die wil vooruit te helpen. Maar vooralsnog zit dat er niet in want Corona heeft zo haar eigen agenda. Toen mij dit in oktober duidelijk werd, ben ik gaan uitproberen of ik individuele coaching en opstellingen Coronaproof zou kunnen geven. Ik was vooral benieuwd of dit een soortgelijk effect sorteert. Dat blijkt het geval, dus vanaf nu kun je met je vragen en wensen bij mij terecht voor individuele sessies en/of samen met je partner, een goede vriend of vriendin (voordelen: meer veiligheid, een getuige, een compassievolle metgezel, etc.)

Daarom bied ik nu korte trajecten aan via:

  • telefonische consulten en/of
  • coaching bij mij aan huis (Castricum), waarbij de mogelijkheid bestaat een individuele opstelling te doen. Bij lekker weer kunnen we de natuur ingaan, ik woon vlak bij bos, duin en zee.

Kosten:           € 65,- / tel. gesprek van een uur

Kosten:           € 95,- / anderhalf uur opstelling

Aanmeldingen niet via Stadsklooster La Verna maar rechtstreeks bij Elisabeth Ouborg

Tel.:                 06-25227661

E-mail:            ouborg@zonnet.nl

Mocht je belangstelling hebben, dan hoor ik graag van je!

Mocht je nog andere mensen weten die je attent wil maken op dit aanbod, voel je vrij!

Een harte groet van Elisabeth

Breng gedachten vol verlangen naar het stille lege strand,

Schrijf ze duizend stille malen tussen duizend korrels zand.

Zaterdag 14 november 2020 | Tijd: - | Prijs:

Verzorgd door: Elisabeth Ouborg

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen