Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Duur-Saam-Diner

Duurzaamheid is een steeds belangrijker aspect in onze samenleving en vereist om ervoor te zorgen dat toekomstige generaties van de aarde kunnen genieten. Deze verandering begint met kleine stappen van onderaf in de samenleving. De studenten van ‘VoorUit’ dragen hier graag aan bij met een Duur-Saam-Diner, door en voor de buurtbewoners van Slotervaart. ‘VoorUit’ is een participatieproject waarbij studenten in ruil voor woonruimte bijdragen aan het verbeteren van de sociale cohesie in de wijk.
Met voedsel overgebleven bij lokale supermarkten en groothandels wordt een heerlijk, volledig duurzaam en vegetarisch diner geserveerd! En omdat eten verbindt, zijn alle buurtbewoners van Slotervaart uitgenodigd om Samen te genieten van het Duur-Saam-Diner! Want wat weet je eigenlijk van jouw buren af?
Wij zijn op zoek naar enthousiaste buurtbewoners die met ons willen koken! Lijkt je dit leuk? Meld je dan via het Stadsklooster aan.

Datum: zaterdag 18 mei 2019 | Tijd: 17.45 uur - 22.00 uur | Prijs: vrijwillige bijdrage

Verzorgd door: Kim van Wijngaarden, Danaé Middelkoop

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen