Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

DIE IK BEN – Muziektheater

M.m.v. Derk Groen – muziek, gitaar en darboeka

DIE IK BEN is een muzikale theatervoorstelling met live muziek van Derk Groen over ons ‘dikke ik tijdperk’, waarin geluk een doel op zich lijkt te zijn geworden. Hardop (onder)zoekend, zingend, verhalend en poëtisch duikt Kirsten in het gangenstelsel van haar en ons brein. Relaties, aandacht, keuzestress, burn-out, social media, zelfhulpboeken en meer: het komt allemaal voorbij in deze voorstelling die veel herkenning oproept. Waarom doen we wat we doen en zeggen we wat we zeggen? Waarom verschuilen we ons maar al te graag achter de muren van ons ego en doen we ons voor als iemand die we eigenlijk niet zijn? Want is het leven niet eenvoudiger als je de realiteit accepteert zoals die is? En is contact niet wezenlijker als je je gekend weet zoals je écht bent? Zie ook: www.k-ontour.nl.

Bijzondere VIP-actie!

Onder de aangemelde deelnemers van deze voorstelling mogen we een VIP-pakket verloten, bestaande uit Kirstens cd ‘Die Ik Ben’ (meer informatie onder aan deze pagina) en haar boek ‘Spiegeltijd’! Meld je aan voor deze voorstelling en maak kans op dit unieke VIP-pakket ter waarde van ruim 35 euro.

NB Het boek en de CD zijn ter plaatse ook te koop!

Datum: donderdag 21 november 2019 | Tijd: 20.00 uur - 22.00 uur | Prijs: € 20,-

Verzorgd door: Kirsten Benschop

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen