Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Dag van de stilte

Stilte is universeel, zij is van niemand en van ons allemaal. Zij verbindt mensen met elkaar, ongeacht cultuur, religie of politieke overtuiging. In Nederland vindt jaarlijks een Dag van de Stilte plaats op de laatste zondag van oktober, de dag waarop de wintertijd ingaat. Je ‘wint-er-tijd’ mee; we hebben op deze dag een uur extra. Dit uur kunnen we gebruiken voor stilte.
Op de Dag van de Stilte is er van 11:00 uur tot 12:00 uur een landelijk stilte-uur. Een uitnodiging om stil te zijn, alleen of samen met anderen. Wel in het Stadsklooster met koffie/thee vanaf 10.30 uur. Daarna zijn we in de kapel een uur stil. Voor wie wil zijn er tien stilte-teksten beschikbaar voor persoonlijke overweging. Na afloop gaat ieder in stilte naar huis. Wie wil kan de stilte-teksten digitaal thuisgestuurd krijgen.
Zie: http://www.dagvandestilte.nl/

Datum: zondag 28 oktober 2018 | Tijd: 11.00 uur - 12.00 uur | Prijs: Vrijwillige bijdrage

Verzorgd door: Fer van der Reijken ofm

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen