Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Bibliodans: Heimwee naar het paradijs?

Je voelt je thuis op een mooie, paradijselijke plek in de natuur. Tegelijkertijd weet je: deze paradijselijkheid wordt bedreigd. De schepping klaagt om wat haar aantast. Je voelt haar roep om respect en herstel. Liefde, angst of heimwee naar het ongerepte – wat nodigt je uit om op haar roep in te gaan? Een middag om ‘groene’ inspiratie op te doen d.m.v. bibliodans.
Bibliodans is: creatief dansen geïnspireerd door Bijbelteksten. Door te dansen gaan de teksten voor je leven. Beweging en gevoel vertellen je wat ze voor je kunnen betekenen. Je hoeft geen ballerina te zijn om mee te kunnen doen. Nieuwsgierigheid naar wat de dans je vertelt is belangrijk. We dansen in een ontspannen sfeer met duidelijke aanwijzingen hoe je een tekst in dans kunt verbeelden. Wereldmuziek zet de toon en geeft plezier.

Datum: zaterdag 16 mei 2020 | Tijd: 13.30 uur - 16.30 uur | Prijs: € 25,00

Verzorgd door: Riëtte Beurmanjer

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen