Activiteiten

Je kunt bij Stadsklooster La Verna elk half jaar ongeveer 50 cursussen, lezingen, wandeltochten e.d. volgen. Vanaf half december en half juni zijn de activiteiten voor het nieuwe seizoen op deze site te zien en kun je je daarvoor aanmelden.

Basiscursus enneagram (2x)

‘Was ik maar eerder in aanraking gekomen met het enneagram. Ik heb zoveel meer zelfinzicht gekregen en begrijp beter waarom andere mensen zo anders zijn. ‘ Dit hoor je vaak van mensen die kennismaken met het enneagram. Dit model beschrijft 9 persoonlijkheidstypen, gebaseerd op allerlei mechanismen van waaruit mensen denken, voelen en handelen. Het gaat hierbij niet zozeer om uiterlijk gedrag, maar om innerlijke motivatie: waarom we doen zoals we doen. Elke ‘type’ heeft zo een eigen manier ontwikkeld om liefde en erkenning te krijgen.
De cursus is bedoeld om zicht te krijgen op het type waarin je het meeste van jezelf herkent. Naast behandeling van het model gaan we met elkaar in gesprek over ieders ervaringen, omdat daarin de verschillende types het beste te herkennen zijn.

Data: zaterdag 18 februari, 4 maart 2017 | Tijd: 10.00 uur - 16.30 uur | Prijs: € 90,00

Verzorgd door: Nynke Noordhof

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen