Aan-, afmelding en korting

Let op: Voor de Franciscaanse Stille Retraites gelden aparte afspraken. Klik hier voor de juiste informatie daarover.

 

Activiteiten van Stadsklooster La Verna

1. Aanmelding

Als je je via deze site aanmeldt, krijg je direct daarna op je scherm te zien dat je aanmelding verzonden is. Wij ontvangen dit bericht en verwerken dat in onze administratie.
Bij je aanmelding kun je ervan uitgaan dat de cursus doorgaat. Je ontvangt 1 week voor aanvang een definitieve bevestiging of een bericht dat de activiteit niet door gaat. Dat gebeurt bij voorkeur per e-mail. Als we geen e-mailadres van je hebben, sturen we een bericht via de post.
Als de cursus is bevestigd, wordt ook het cursusbedrag geïnd als je daarvoor een (eenmalige) machtiging hebt afgegeven. Anders krijg je een verzoek het bedrag zelf via je bankrekening over te maken.

2. Annulering en klachten

Als je je in de laatste week voorafgaande aan de activiteit afmeldt, dan kunnen we niet meer restitueren.

Mocht je niet tevreden zijn over de manier waarop we je vragen en wensen tegemoet treden, dan kun je gebruik maken van onze klachtenregeling.

3. Korting

Voor mensen met een minimuminkomen is een korting mogelijk van 25 %. Dit geldt niet voor Franciscaanse Stille Retraites (zie hierna). Als je van de korting gebruik wilt maken, vul dan een verzoek daartoe in in het Vragen-veld van het aanmeldformulier dat je onder elke cursus op deze site aantreft.
Als je gebruik maakt van de papieren aanmeldingskaart, vul dan achter de cursustitel het ‘gekorte’ bedrag in.

Franciscaanse Stille Retraites (FSR)

1. Annulering

Stadsklooster La Verna verzorgt de administratie van de Franciscaanse Stille Retraites (FSR). Voor deze retraites geldt een aparte annuleringsregeling:

Mocht je je onverhoopt moeten afmelden, dan dien je dat zo snel mogelijk via een mail of telefonisch aan de administratie van Stadsklooster La Verna en aan de FSR te melden.
In dat geval gelden de volgende annuleringsvoorwaarden, ongeacht de reden:

1. Bij annulering binnen vier weken voor de start van de retraite ben je het totale bedrag verschuldigd. Bij annulering binnen vier tot twaalf weken voor de start van de retraite ben je 50% van het totale bedrag verschuldigd.
In beide gevallen is hier één uitzondering op: als we binnen die periode nog een vervanger vinden, wordt het bedrag minus het inschrijfgeld teruggestort

2. Bij annulering tot drie maanden voor de start van de retraite ben je alleen het inschrijfgeld verschuldigd. Het inschrijfgeld wordt dus nooit teruggestort.

3. Voor sommige situaties is het te overwegen een annuleringsverzekering af te sluiten. Ga dan bij de verzekeringsmaatschappij na in welke gevallen een annulering gedekt wordt.

2. Korting

Als je korting nodig hebt voor een van de Franciscaanse Stille Retraites kun je kiezen voor het B-tarief dat bij de retraite van je keuze vermeld staat. Je kunt dit invullen in het inschrijfformulier.
De kortingstarieven worden voor elk jaar opnieuw vastgesteld.

Je bewijst ons en andere deelnemers echt een dienst als je je tijdig aanmeldt, uiterlijk 2 weken voor het begin van de cursus. Dank!

Cookies

We gebruiken cookies om content van de website te verbeteren en om het websiteverkeer te analyseren.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen